Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Schalotten
- 20 g Öl
- 100 g Möhren, in Stücken
- 300 g Kartoffeln, in Stücken
- 1200 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
or 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Perlgraupen, mittel
- 200 g Kalbstafelspitz, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Erbsen, TK, aufgetaut
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 855 kJ / 204 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 4 g
- Fibre
- 4.2 g
In Collections
Alternative recipes
Bohneneintopf
40min
Kartoffeleintopf
40min
Hähnchen-Minestrone
1h 20min
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1h 45 min
Pichelsteiner Eintopf
1h 10min
Graupen-Gemüse-Eintopf mit weißen Bohnen
35min
Bouneschlupp (Saarland)
40min
Graupensuppe
1 Std.
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50min
Hack-Linsen-Eintopf
50min
Hühner-Nudel-Eintopf
2 Std.
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1 Std.