Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Öl
- 120 g Schinkenspeck, gewürfelt
-
3
Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
or 3 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 Dose Sauerkraut (800 g), grob geschnitten
- 1 Dose geschälte Tomaten (800 g)
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 2 TL Gyrosgewürz
- 8 - 10 geräucherte Mettwürstchen (ca. 800 g)
- 3 Paprika, gemischt (ca. 400 g), in mundgerechten Stücken
- 1250 g Wasser
- 200 g Sahne
- 1 EL Zucker
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1133 kJ / 270 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 22 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
Erbsensuppe mit Würstchen
1h 45min
Sauerkrautsuppe
1 Std.
Sauerkraut-Eintopf
35 Min
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40 Min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40 Min
Dänische Erbsensuppe
1 Std.
Sommerliche Spitzkohlsuppe
1 Std.
Bunte Bohnensuppe
50 Min
Zweierlei Erbsensuppe
50 Min
Serbische Bohnensuppe mit Cabanossi
1 Std.
Graupensuppe
1 Std.
Mitternachtssuppe
35 Min