Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 rote Chilischote, frisch, halbiert, ggf. entkernt
- 3 Paprika, gemischt, in Stücken (ca. 450 g)
- 10 g Olivenöl
- 400 g Gyros-Geschnetzeltes
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 100 g Sweet-Chili-Sauce
- 20 g Crema di Balsamico
- 1 TL Salz
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- 250 g Champignons, je nach Größe halbiert oder geviertelt
- 100 g Gewürzgurken, abgetropft, in Scheiben
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1028 kJ / 246 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 9 g
- Fibre
- 4.1 g
Alternative recipes
Paprika-Curry-Suppe mit Rindfleisch
50min
Würstchen-Chili
45 Min
Filet-Sauerkraut-Topf
50min
Reis-Schnitzel-Topf mit Paprika
3sa
Gemüse-Filet-Topf
40 dk
Schnelle Silvestersuppe
40 dk
Mexikanischer Feuertopf
45 Min
Asia-Gemüse süß-sauer
25 dk
Mariniertes Hähnchen auf Paprikakraut
45 Min
Kasseler Gulasch
40 dk
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30 dk
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50min