Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken
- 700 g Schweinefilet, gewürfelt (2 cm)
- 250 g Sauerkraut, abgetropft
- 250 g Champignons, halbiert, größere geviertelt
- 250 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 20 g Mehl
- 60 g Tomatenmark
- 200 g Sahne
- 25 g Cognac
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 20 g körniger Senf
- 1 EL Thymianblättchen, frisch
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1471 kJ / 352 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 21 g
- Fibre
- 3.4 g
Alternative recipes
Rindfleischstew
1h 40min
Schweinefilet mediterran mit Blumenkohl und Wildreis
1 Std. 10 Min
Bohneneintopf mit Fleischklößchen
40min
Kasseler Gulasch
40min
Sauerkrautsuppe
1 Std.
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1 Std.
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30min
Weißkohl-Hackfleisch-Auflauf
1 Std. 20 Min
Mexikanischer Feuertopf
45min
Krautfleisch
1h 40min
Szegediner Hackbraten
1 Std. 20 Min
Malzbiergulasch
1 Std. 15 Min