Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g d'eau
- 80 g de sucre en poudre
- 200 g d'oseille équeutée
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min., type d'Isigny
- Nutrition
- per 1 La recette complète
- Calories
- 4573 kJ / 1099 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 89 g
- Fat
- 73 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Sorbet pomme verte et calvados
12h
Bûche chocolat, orange et gingembre
13 Std. 20 Min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 godz. 30 min
Crème brûlée légère au potimarron
50 min
Chutney aux raisins
25 Min
Glace à l'estragon
12h
Aiguillettes de saint-pierre aux vapeurs de fenouil, embeurrée de chou vert et châtaigne, beurre blanc à l'absinthe - Eric Robert
1 Std. 30 Min
Sorbet poivron rouge
3 Std.
Milla de potiron
1h 10min
Sorbet tomate-basilic
12h
Cabillaud et crumble, ballotine de petits pois et sabayon rhubarbe (Demi-finale Thermostars 2017)
2h
Tatin d'endives
1 Std. 20 Min