Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 100 g d'oignon rouge, émincé finement
- 500 g d'abricots frais, coupés en deux et dénoyautés
- 50 g de raisins secs
- 8 c. à soupe de miel crémeux, neutre
- 1 pincée de fenouil en poudre
- 2 pincées de coriandre en poudre
- 2 pincées de cumin en poudre
- 2 pincées de gingembre en poudre
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 1340 kJ / 318.1 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Carbohydrates
- 58.4 g
- Fat
- 9.7 g
In Collections
Alternative recipes
Confiture de tomates aux épices
13 godz.
Confiture de poires
6 Std.
Confiture melon-anis
6 Std.
Marmelade aux 3 agrumes
6 Std.
Marmelade d'abricot à l'orange et aux amandes
35min
Confiture courge-orange
6 Std.
Confiture poire-anis
1h 30min
Chutney aux raisins
25min
Marmelade d'oranges
1h 30min
Confiture d'ananas à la vanille
25min
Confiture abricot-amande à la rose
6h 45min
Confiture de Noël à l'orange
1h