Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 100 g d'oignon rouge, émincé finement
- 500 g d'abricots frais, coupés en deux et dénoyautés
- 50 g de raisins secs
- 8 c. à soupe de miel crémeux, neutre
- 1 pincée de fenouil en poudre
- 2 pincées de coriandre en poudre
- 2 pincées de cumin en poudre
- 2 pincées de gingembre en poudre
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 1340 kJ / 318.1 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Carbohydrates
- 58.4 g
- Fat
- 9.7 g
In Collections
Alternative recipes
Confiture de figues
1h 30min
Confiture abricot-amande à la rose
6 godz. 45 min
Confiture d'abricots
6h
Confiture mirabelle-gingembre
1h
Confiture figue-romarin
50 мин.
Confiture de fraises
6h
Chutney aux raisins
25min
Confiture de poires
6h
Confiture de tomates vertes
24ч.
Chutney de figues
4 godz.
Confiture poire-anis
1h 30min
Confiture de quetsches à la cannelle
6h