Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 700 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 500 g di polpo fresco pulito
- 200 g di patate a fette
- 100 g di pane raffermo a pezzi
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 pizzico di pepe verde in grani
- 1 uovo
- olio per frittura q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 21.2 g
In Collections
Alternative recipes
Polpette di melanzane e noci
1h
Girelle allo zafferano con pesce spada
8 Std.
Pasticciotti leccesi
1sa 15 dk
Risotto con salmone agli agrumi
50 min
Polpette di cozze alla spezzina
1h 30 min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1 godz. 5 min
Satay di pollo con verdure (TM6)
No ratings
Involtini di pesce spada e melanzane
1h 20 min
Involtini di pesce spada al pomodoro
50 min
Polpette in foglia di limone con salsa al limone
50 min
Polpette di pesce spada alla pizzaiola
50 min