Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Peperoni
- 500 g di peperoni gialli, puliti e a metà
Ripieno
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di mollica di pane
- 10 g di pinoli
- 10 g di uvetta sultanina
- 4 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1205 kJ / 249 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Carbohydrates
- 20.4 g
- Fat
- 15.6 g
In Collections
Alternative recipes
Caponata alla catanese
1 Std.
Melanzane e zucchine marinate
1 Std. 35 Min
Cestini di brisèe con caponata di zucchine e melanzane
40 Min
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1 Std. 30 Min
Verdure ripiene
1h 20min
Peperoni imbottiti alla napoletana
45 Min
Peperoni ripieni di carne
1h 20min
Peperoni ripieni
1 Std. 5 Min
Zucchine ripiene alla ligure
1 Std. 30 Min
Involtini di melanzane al prosciutto
1 Std.
Melanzane ripiene
1 Std. 30 Min