Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Peperoni
- 500 g di peperoni gialli, puliti e a metà
Ripieno
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di mollica di pane
- 10 g di pinoli
- 10 g di uvetta sultanina
- 4 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1205 kJ / 249 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Carbohydrates
- 20.4 g
- Fat
- 15.6 g
In Collections
Alternative recipes
Peperoni con capperi
40 min
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h
Melanzane ripiene
1h 30min
Tegamini di cipolle e alici
1h
Pitta chicculiata
4h 45min
Fagottini di melanzane
1h 45min
Tartellette di scarola
1h 15min
Tortino di melanzane con uvetta e pinoli
1h
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1h 40min
Caponata alla catanese
1h
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1h
Peperoni ripieni
1óra 5p