Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g di acqua
- 350 g di aceto di mele
- 20 g di sale
- 800 g di melanzane sbucciate e a listarelle (3 mm)
- 300 g di peperoni rossi a listerelle (3 mm)
- 5 peperoncini rossi piccanti, freschi a dadini
- 2 pomodori secchi a listarelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 544 kJ / 130 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Carbohydrates
- 11.3 g
- Fat
- 8.3 g
- Fibre
- 4.2 g
In Collections
Alternative recipes
Salsa di pomodori, pancetta e paprika
45 Min
Pesto di prezzemolo
10 Min
Spinaci, cipolle e patate in agrodolce
40 Min
Pesto fresco del riciclo
10 Min
Patè di peperoncini
30 Min
Salsa di peperoni in conserva
1 Std. 15 Min
Cannelloni di zucca
1 Std. 50 Min
Crema di melanzane
50 Min
Pesto di peperoni Padrón
4 Std. 15 Min
Salsa peperoni rossi e mele
35 Min
Pesto di mandorle
10 Min
Salsa di cipolle al balsamico
35 Min