Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Polenta
- 250 g di farina di mais bramata
- 950 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 200 g di salsiccia di maiale fresca, spellata e a pezzi
- 200 g di stracchino
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 393 kJ / 94 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Carbohydrates
- 8.5 g
- Fat
- 5 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Palline al prosciutto
1h 30min
Sformatini al cotechino
30min
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8 godz.
Pizzette di finta sfoglia
45min
Polpettone di tonno
35min
Crostoni alla salsiccia
15min
Polpettone ricotta e tonno
45min
Bicchierini capresi
30min
Polpette di mortadella
20min
Polpette di tonno e ricotta
20min