![Krapfen ripieni alla confettura di albicocche Krapfen ripieni alla confettura di albicocche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/180269.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 - 1000 g di olio di semi di arachidi + q.b.
- 60 g di burro a pezzi
- 250 g di latte
- 40 g di lievito di birra fresco
- 50 g di zucchero
- 4 tuorli
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 250 g di confettura di albicocche
- 1 cucchiaino di Rum (optional)
- zucchero a velo, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1117 kJ / 267 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Torta foresta nera
3 Std.
Torta Diplomatica
3 Std.
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Pane al latte
2h 20min
Casunziei all'ampezzana
1 Std. 30 Min
Bignè al cioccolato
3 Std.
Éclaires al cioccolato
4 Std. 50 Min
Krapfen con crema pasticcera
4ч. 20 мин.
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6h
Cannoncini alla crema
3 Std.
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Bomboloni al forno
3 godz. 35 min