Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 - 1000 g di olio di semi di arachidi + q.b.
- 60 g di burro a pezzi
- 250 g di latte
- 40 g di lievito di birra fresco
- 50 g di zucchero
- 4 tuorli
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 250 g di confettura di albicocche
- 1 cucchiaino di Rum (optional)
- zucchero a velo, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1117 kJ / 267 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Torta foresta nera
3u.
Baci di meringa ai mirtilli
3 Std. 30 Min
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Croissant
7 Std. 30 Min
Bomboloni salati
3 Std. 20 Min
Croissant al cioccolato
3h 35min
Piccola pasticceria natalizia
4h
Croissant francese
5 godz. 20 min
Torta Diplomatica
3u.
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5h
Pain au chocolat
5h
Bomboloni al forno
3h 35min