Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Raffioli
- 2 albumi
- 2 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 170 g di zucchero
- ½ cucchiaino di ammoniaca per dolci
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) grattugiata
- 200 g di farina tipo 00
- confettura di albicocche q.b.
Glassa di zucchero
- 200 g di zucchero
- 35 g di albume
- 4 gocce di succo di limone
- Nutrition
- per 20 pezzi
- Calories
- 11334 kJ / 2709 kcal
- Protein
- 55.8 g
- Carbohydrates
- 571.4 g
- Fat
- 22.3 g
- Fibre
- 6.1 g
In Collections
Alternative recipes
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Roccocò
2h
Tortano speck e fontina
2h
Struffoli
1h
Cono graffa
1h
Sfogliatelle frolle
2h 30min
Taralli sugna e pepe
4sa
Ciambelle graffe napoletane
2h 40min
Pizzette fritte
1h 55min
Calzoni fritti napoletani
2h 30min
Zeppole di San Giuseppe
1 godz. 50 min
Torta Babà napoletana
8h