Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Raffioli
- 2 albumi
- 2 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 170 g di zucchero
- ½ cucchiaino di ammoniaca per dolci
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) grattugiata
- 200 g di farina tipo 00
- confettura di albicocche q.b.
Glassa di zucchero
- 200 g di zucchero
- 35 g di albume
- 4 gocce di succo di limone
- Nutrition
- per 20 pezzi
- Calories
- 11334 kJ / 2709 kcal
- Protein
- 55.8 g
- Carbohydrates
- 571.4 g
- Fat
- 22.3 g
- Fibre
- 6.1 g
In Collections
Alternative recipes
Pastiera
15hod.
Struffoli
1 godz.
Pastiera fiori d'arancio
12h
Torta Babà napoletana
8h
Roccocò
2 Std.
Panini napoletani con uova sode
2h 50min
Migliaccio
1h 30min
Torta caprese di Luca Montersino
1 godz. 25 min
Taralli sugna e pepe
4h
Cono graffa
1 godz.
Babà napoletano
2h 45min
Babà analcolico alle fragole
3h 30min