Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Füllung
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 300 g Champignons, frisch, halbiert
- 25 g Butter
- 50 g Weisswein, trocken
- 2 EL Maisstärke (z. B. Maizena)
- 200 g Vollrahm
- 50 g Wasser
- 1 Rindsbouillonwürfel (für 0,5 l)
- 400 g Brätkügeli
- ¼ TL Salz, nach Belieben
- 1 Prise Pfeffer, nach Belieben
- ½ TL Paprika edelsüss, nach Belieben
Pastetli
- 8 Blätterteigpastetli
- 1 Bund Schnittlauch (ca. 20 g), in feinen Ringen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3278 kJ / 785 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 63 g
In Collections
Alternative recipes
Mailänderli
3 godz.
Heller Mississippi-Cake
1 Std. 15 Min
Schoggistängeli-Cake
1 godz. 10 min
Älpler Magronen
45 min
Riz Casimir
45 min
Älplermagronen
30 Min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1 Std.
Älpler Magronen
45 min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35min
Schinkengipfeli
35min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Ghackets mit Hörnli
30 Min