Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 4 uova
- 1 cucchiaio di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 cuori di carciofo a pezzi, precedentemente ammollati in acqua e limone
- 400 g di acqua
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 824 kJ / 197 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 3.5 g
- Fat
- 15 g
- Fibre
- 3.5 g
In Collections
Alternative recipes
Ravioli di ricotta con sugo di melanzane
1h 40min
Pesce persico ai carciofi
30 min
Frittata con battuto di fave
45 min
Frittata di asparagi e frutta secca
1hod.
Carciofi alla romana
50 Min
Frittata di asparagi selvatici
55 Min
Carciofi romani gratinati
45 min
Carciofi all'aceto light
45 min
Carciofi alla maremmana
40 Min
Carciofi ripieni
50 Min
Carciofi trifolati
30 min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 Min