Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g di patate, pelate e a rondelle (0.5 cm)
- 150 g di latte + q.b.
- 150 g di acqua
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 200 g di Gorgonzola al mascarpone a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1757 kJ / 420 kcal
- Protein
- 21 g
- Carbohydrates
- 41.3 g
- Fat
- 20.1 g
- Fibre
- 3.6 g
In Collections
Alternative recipes
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min
Salame di patate e tonno
6 godz. 30 min
Insalata di patate all'australiana
1 Std. 30 Min
Uova filanti
15min
Sformato di finocchi
1h
Gratin di patate
50min
Involtini di zucchine ai fiocchi di latte
40min
Pomodori ripieni di ricotta e feta
50min
Quiche di patate e cipolle
55min
Verdure in crosta di uova e formaggio
40min
Torta di patate e mais
1 Std. 50 Min
Uova alla piemontese
45min