Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g di patate, pelate e a rondelle (0.5 cm)
- 150 g di latte + q.b.
- 150 g di acqua
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 200 g di Gorgonzola al mascarpone a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1757 kJ / 420 kcal
- Protein
- 21 g
- Carbohydrates
- 41.3 g
- Fat
- 20.1 g
- Fibre
- 3.6 g
In Collections
Alternative recipes
Parmigiana di patate
2 Std.
Patate ripiene su cipolle caramellate
1h 15min
Finocchi ripieni
1hod.
Frittata gusto pizza
50min
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1h 30min
Gratin di patate
50min
Torta salata con bucce di patate
2h 30min
Lasagne con patate, porcini e taleggio
1hod.
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50min
Uova filanti
15 dk
Torta salata di pane
45min
Torta di pane salata
55min