Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di pasta secca corta
- 250 g di yogurt naturale
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 250 g di salmone affumicato a fette, a listarelle
- 5 foglioline di menta fresca a pezzi
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1887 kJ / 451 kcal
- Protein
- 21.6 g
- Carbohydrates
- 62.1 g
- Fat
- 12.9 g
- Fibre
- 2.2 g
Alternative recipes
Pasta tonno e olive
35 Min
Pasta fredda al profumo di zafferano e limone
40 Min
Mezze maniche affumicate
25min
Mezze penne fredde con gamberetti e salsa tonnata
30 Min
Pasta fredda alle verdure
1 Std.
Spaghetti integrali, tonno, limone e rucola
25min
Fusilli tricolore
30 Min
Pennette allo zafferano e gamberetti
30 Min
Pasta ricotta e pomodorini
30 Min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 Min
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 Min
Pasta fredda alla caprese
40 Min