Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di gherigli di noci
- 50 g di latte
- 40 g di fichi secchi a pezzi
- 100 g di Gorgonzola a pezzi
- 320 g di pasta secca tipo mezze maniche
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1987 kJ / 475 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 64.4 g
- Fat
- 17.1 g
- Fibre
- 4.2 g
In Collections
Alternative recipes
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 Min
Penne tonno, pinoli e limone
30min
Tagliatelle al pesto di pistacchio e limone
30min
Pasta risottata con cipolle caramellate e patate
50min
Penne con crema di limone e carciofi
30min
Spaghetti al vino rosso
30min
Tagliatelle mele e speck
1h
Penne integrali in crema di cipolle e sesamo
45min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40min
Farfalle al pesto di frutta secca e caprino
30min
Penne cremose Gorgonzola e carote
20 min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 Min