Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de lait
- 2 branches de thym frais
- 40 g de farine de blé
- 200 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en morceaux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 5 œufs
- 10 g de beurre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1325.2 kJ / 318.2 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Carbohydrates
- 8.8 g
- Fat
- 22.2 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1 godz. 5 min
Soufflé au fromage express
50min
Minisoufflé au camembert
35min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 Std. 55 Min
Soufflé au beaufort et aux noisettes
45min
Flan express au roquefort
30min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25 Min
Soufflé à la fourme d'Ambert
40min
Soufflé aux courgettes et au gorgonzola
1 Std. 20 Min
Soufflés poires roquefort
1 Std.
Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons
45min
Crumble tomate-chèvre
35min