Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de gruyère, en dés
- 3 œufs
- 170 g de farine, et un peu pour le moule
- 1 c. à café de levure chimique
- 80 g d'huile d'olive (prélevée dans le bocal des tomates confites), et un peu pour le moule
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de lait
- 8 tomates confites à l'huile d'olive, en dés
- 150 g de mozzarella en billes
- ½ bouquet de basilic frais, effeuillé
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 4506 kJ / 1077 kcal
- Protein
- 41 g
- Carbohydrates
- 68 g
- Fat
- 70 g
Alternative recipes
Cake pesto-mozzarella
45min
Minitartelettes fines tomates et comté
1 Std. 15 Min
Muffins au crottin de Chavignol
1 Std.
Cake pesto et tomates séchées
40min
Minicakes au pesto et aux pignons
40min
Cake aux tomates séchées et chèvre
45min
Minicakes chorizo-feta
35min
Cake tomate, feta et graines de nigelle
1 Std. 10 Min
Cake au chèvre, parmesan et tomates
40min
Cake aux figues, roquefort et jambon
1 Std. 20 Min
Petits cakes courgette-chorizo
1 godz. 5 min
Madeleines jambon-comté
1h 35 min