Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 300 g di burro congelato, a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di acqua
Ganache al cioccolato
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 200 g di panna (35% di grassi)
- 2 tuorli
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- 1 fagiolo secco
- 1 uovo, sbattuto
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2826 kJ / 679 kcal / 2826 kJ / 679 kcal
- Protein
- 9.8 g / 9.8 g
- Carbohydrates
- 35.8 g / 35.8 g
- Fat
- 54.9 g / 54.9 g
In Collections
Alternative recipes
Salame di cioccolato
3 Std. 10 Min
Muffin salati
1 Std.
Trancetti cioccolatte
2h
Pasta sfoglia al cacao
1h 40min
Biscottini di vetro
45 Min
Torta multistrato al cioccolato, lampone e pistacchi (vegan)
12h
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11 Std. 20 Min
Coupelle ripiene
35 Min
Ciambella farcita allo yogurt
2h
Doogh
10min
Muffin dell'Alto Adige
40 Min
Torta di rose al gianduia
4 godz. 10 min