Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Butter, weich, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Eier
- 200 g Saure Sahne
- ½ TL Salz
- 150 g Grünkohl, TK, aufgetaut und abgetropft
- 250 g Mehl
- 2 geh. TL Backpulver
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 882 kJ / 211 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Pastinakenpuffer
40 Min
Rotkraut-Orangensuppe mit Apfelmus und Preiselbeeren
35 Min
Polentamuffins mit Spinat und Feta
55 Min
Kürbispfannkuchen mit Petersilien-Dip
40 Min
Pastinaken-Salbei-Sticks
40 Min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1 Std. 20 Min
Kichererbsen-Nocken
50 Min
Grünkohlaufstrich
30 Min
Steckrüben-Pie
1h 50 min
Pizza mit Rote Bete
1 Std. 30 Min
Sellerie-Möhren-Bratlinge
20 Min
Chinakohl-Pizza
1h 40min