Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Gouda, in Stücken
- 600 g Lachsfilet, TK, aufgetaut, in dünnen Scheiben
- 4 EL Zitronensaft
- ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 6 Prisen Pfeffer
- 50 g Butter, in Stücken
- 50 g Mehl
- 400 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 250 g Sahne
- 40 g Sahne-Meerrettich
- 12 Lasagneplatten
- 600 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt
- 100 g Räucherlachs, in Scheiben
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3924 kJ / 937 kcal
- Protein
- 51 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 58 g
In Collections
Alternative recipes
Spinat-Kabeljau-Farfalle
50 Min
Lachs-Cannelloni
50 Min
Spargel-Lachs-Flammkuchen
1 godz. 10 min
Brokkoli-Lachs-Lasagne
1 Std. 30 Min
Lachs-Sauce zu Nudeln
30 Min
Wirsing-Lachs-Lasagne
1 Std. 20 Min
Lachs mit Mandelkruste und Spargel-Tagliatelle
35 Min
Spargel-Lachs-Sauce zu Nudeln
35 Min
Lachs-Spinat-Cannelloni
1h 15min
Lachs-Spinat-Quiche
1 godz. 10 min
Lachs-Spinat-Lasagne
1h 50min
Lachs-Sahne-Gratin
1 Std.