Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1370 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Maispoulardenbrüste, ohne Haut und Knochen (à ca.150 g)
- 30 g gesalzene Butter
- 300 g Cherry-Tomaten, bunt
- 2 Knoblauchzehen, zerdrückt
- 2 Zweige Rosmarin
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 934 kJ / 223 kcal
- Protein
- 36 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 8 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce Béarnaise
20 Min
Süß-saure Garnelen
1 Std.
Süß-saure Garnelen
1 Std.
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1小时 20 分钟
Mediterranes Ciabatta Stuffing
5min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1 Std. 30 Min
Teriyaki-Lachs
40 Min
Wildschwein-Ragout
1 Std. 30 Min
Lachsfrikadellen mit Gurkensalat
1h 15min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1 Std.
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30 Min
Fischfrikadellen mit Kartoffel-Möhren-Püree
1 Std.