Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken (2 cm)
- 10 Basilikumblätter, frisch
-
60
g Schalotten, halbiert
or 60 g Zwiebeln, halbiert - 250 g Zucchini, in Stücken
- 20 g Olivenöl, etwas mehr zum Braten
- 6 Eier (Größe L)
- ½ TL Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
-
80
g grüner Spargel, dünne Stangen
or 80 g Thai-Spargel
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2437 kJ / 581 kcal
- Protein
- 37 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 46 g
- Saturated Fat
- 15 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Käse-Omelette mit Spinat
30min
Kürbis-Rosmarin-Quiche
1h
Beeren Clafoutis
1h 40min
Tomatentarte à la Provence
55 Min
Spinat-Pilz-Quiche-Cups
40min
Tarte mit Spinat und Feta
50 Min
Erdbeer-Rhabarber-Dessert im Glas
30min
Fenchelsalat mit Grapefruit
20min
Chicoréeschiffchen mit Oliven-Nuss-Tapenade
10min
Bunte Ofen-Tortilla
1 Std. 10 Min
Quiche mit Apfel und Ziegenkäse
1 Std. 25 Min
Lauwarmer Le Puy-Linsensalat mit Räuchertofu
1 Std. 35 Min