Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Weizensauerteig
- 150 g Wasser
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 15 g Anstellgut (Weizensauerteig)
Hauptteig
- 210 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 350 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 15 g Olivenöl
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 2653 kJ / 400 kcal
- Protein
- 18 g
- Carbohydrates
- 122 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 6.1 g
In Collections
Alternative recipes
Baguettes parisiennes
15h 30min
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Weißbrot
15h
Zwirbel-Graubrot
16h
Schweizer Rustico
25h 20min
Oberländer
14 godz. 30 min
Wurzelbrote, gefüllt
23h
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16 Std. 40 Min
Apfel-Weizensauerteig
48 godz. 20 min
Brot Venezia
17 godz. 10 min
Baguettes
15h