Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 Stängel frische Dille, Spitzen abgezupft (optional)
- 300 g Fenchel, in Stücken
- 150 g Selleriestangen, in Stücken
- 30 g natives Olivenöl extra
- 20 g Limettensaft, frisch gepresst
- ½ TL Salz
- 5 - 8 rosa Pfefferbeeren
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 409 kJ / 98 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 8 g
- Fibre
- 4 g
Alternative recipes
Waldorfsalat mit Weintrauben
1 godz.
Chicorée mit Blauschimmelsauce
25 min
Lauwarmer Pastinakensalat
45 min
Gurkensalat mit Räucherforelle
30 min
Fenchelsalat mit Grapefruit
20 min
Kohlrabi-Apfel-Rohkost mit Löwenzahn und karamellisiertem Ziegenkäse
15 min
Chicoréeschiffchen mit Oliven-Nuss-Tapenade
10 min
Rote-Rüben-Salat mit Blutorangenvinaigrette
40min
Mangold-Crèmesuppe
35 min
Gemüsesalat im Glas
20 min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35 min
Sellerie-Apfel-Salat
10 min