![Fenchelsalat mit rosa Pfeffer Fenchelsalat mit rosa Pfeffer](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/12CACB85-E8E9-4023-83DD-CAE707A719AE/Derivates/004bf98e-f6dc-4904-b6da-079299bb8e78.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 Stängel frische Dille, Spitzen abgezupft (optional)
- 300 g Fenchel, in Stücken
- 150 g Selleriestangen, in Stücken
- 30 g natives Olivenöl extra
- 20 g Limettensaft, frisch gepresst
- ½ TL Salz
- 5 - 8 rosa Pfefferbeeren
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 409 kJ / 98 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 8 g
- Fibre
- 4 g
Alternative recipes
Rote-Rüben-Salat mit Blutorangenvinaigrette
40 Min
Waldorfsalat mit Weintrauben
1 Std.
Gurkensalat mit Räucherforelle
30 Min
Lauwarmer Pastinakensalat
45 Min
Fenchelsalat mit Grapefruit
20 Min
Chicoréeschiffchen mit Oliven-Nuss-Tapenade
10 min
Curry-Kürbissuppe mit Karottenstroh
40 Min
Selleriesuppe mit Kurkuma & RUPP Emmentaler
35 Min
Selleriesalat
1h 15min
Chicorée mit Blauschimmelsauce
25 Min
Kohlrabi-Apfel-Rohkost mit Löwenzahn und karamellisiertem Ziegenkäse
15 Min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45 Min