Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g Geselchtes (oder gemischte Wurst, siehe Tipp), in Stücken
- 100 g Salami, in Stücken
- 60 g Schalotten, halbiert
- 20 g Pfefferoni, eingelegt, abgetropft, in Stücken
- 40 g Essiggurkerl, abgetropft, in Stücken
- 200 g Topfen, 20% Fett
- 50 g Sauerrahm
- 10 g Tomatenmark
- ¼ - ¾ TL Salz, je nach Salzgehalt der verwendeten Wurst
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 926 kJ / 221 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 16 g
- Saturated Fat
- 7 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 654 mg
In Collections
Alternative recipes
Wurstknödel
1 Std. 20 Min
Deftige Ofenpalatschinken
30 min
Schinkenaufstrich
10 min
Kapern-Ei Aufstrich
25min
Camembertaufstrich
15 min
Powidl
8h
Grammelpogatscherl
1 Std. 10 Min
Erdäpfelkas
5 min
Kürbiskernaufstrich
5 min
Eiaufstrich mit Topfen
10 min
Liptauer
15 min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1hod.