Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ EL Salz
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 200 g Grammeln
- 300 g Weizenmehl, universal
- 20 g frische Germ
- 20 g Zucker
-
60
g Weißwein
or 60 g Milch und 1 Spritzer Essig - 2 Eidotter
- 60 g Sauerrahm
- 1 Ei, verquirlt
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 679 kJ / 162 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 11 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Fleischstrudel für Suppe
40min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55 min
Waldviertler Mohnzelten
1 Std. 30 Min
Somloer Nockerl
9h
Burgenländerkipferl
1 Std. 25 Min
Purbacher Bohnenstrudel
45min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1 Std. 15 Min
Liptauer
15 Min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 Std.
Wurstaufstrich
10 Min
Gerührter Germgugelhupf
2h
Eiaufstrich mit Topfen
10 Min