Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g d'échine de porc, désossée
- 45 g de sucre
- 10 - 12 brins de thym frais
- 45 g d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 500 g de pommes de terre grenaille
- 350 g d'eau
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 60 g d'échalotes
- 50 g de beurre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2865 kJ / 686 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 48 g
In Collections
Alternative recipes
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1 Std.
Estouffat toulousain
2h
Sauté de filet mignon aux petits oignons vinaigrés, sirop d'érable et raisin secs
45 min
Poulet sauce San Fernando
55min
Poulet de la "Mère Blanc"
1 godz. 15 min
Bœuf au pain d'épices et pommes vapeur
45 min
Blancs de poulet sauce chorizo
50 min
Bœuf aux oignons, paprika et gnocchis
30 min
Sauté de veau au chorizo
1 Std.
Mijoté de porc au paprika
40 min
Sauté de porc au cidre
1 Std.
Sauté de porc au curry
1 Std.