Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 15 g de beurre mou
- 30 g de chapelure
- 150 g de pecorino (fromage italien au lait de brebis)
- 1400 g d'eau
- 4 tomates rondes
- ½ oignon épluché
- ½ piment vert frais
- ½ piment rouge frais
- 50 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 œufs
- 350 g de pâtes cuites (coquillettes, macaroni, penne)
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2595 kJ / 621 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 45 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce aigre-douce aux poivrons
40 min
Sauce soubise
30 min
Pizza roulée au speck et à la fontina
2 Std. 10 Min
Tartines gratinées de feta à la tomate
1h
Marinade yaourt-épices
10 Min
Vermicelles à la cannelle
1h
Gâteau brigadier
2h 30 min
Pâtes en dôme de jambon
1 Std. 30 Min
Fougasse briochée, oignon et fromage
45 min
Macaroni aux tomates, olives et piment
25 min
Blé à l'indienne
20 min
Tarte aux oignons
1h 15 min