Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de lait, et un peu pour badigeonner
- 80 g de beurre, en morceaux, mou
- ½ cube de levure boulangère fraîche, (env. 20 g), émiettée
- 1 c. à café de sucre
-
500
g de farine à tresse
or 500 g de farine - 2 c. à café de sel
- 25 g d'eau
- 5 g de bicarbonate de soude
- 1 c. à café de sel de mer, pour parsemer
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2757 kJ / 659 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Carbohydrates
- 94 g
- Fat
- 23 g
Alternative recipes
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Mousse au Toblerone®
3 godz. 10 min
Cuchaule
2h 30min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Milanais
3 godz.
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Gâteau aux carottes argovien
2h
Gâteau du Vully
2h 30min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40 min
Petits pains du 1er août
1h 10 min
Miroirs
1h 40 min.