Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de lait, et un peu pour badigeonner
- 80 g de beurre, en morceaux, mou
- ½ cube de levure boulangère fraîche, (env. 20 g), émiettée
- 1 c. à café de sucre
-
500
g de farine à tresse
or 500 g de farine - 2 c. à café de sel
- 25 g d'eau
- 5 g de bicarbonate de soude
- 1 c. à café de sel de mer, pour parsemer
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2757 kJ / 659 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Carbohydrates
- 94 g
- Fat
- 23 g
Alternative recipes
Bonhomme en pâte
2sa 10 dk
Moutarde de Bénichon
40 min
Gâteau des rois
1j 55 mnt
Gâteau aux carottes argovien
2 godz.
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Milanais
3h
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Pain paysan
3h
Gâteau du Vully
2h 30 min
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Cuchaule
2h 30 min
Tresse bernoise
1hod. 45min