Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La gelée
- 150 g de vin rouge
- 100 g de sucre
- ½ sachet de gélifiant, 2:1 (pour 500 g de fruits)
- ¼ c. à café de cannelle moulue
- 1 clou de girofle
- 1 gousse de cardamome, seulement les graines
Les biscuits
- 150 g de sucre
- 350 g de farine
- 250 g de beurre, mou, en morceaux
- 2 c. à café de sucre vanillé
- 1 pincée de sel
- 1 blanc d'œuf
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 454 kJ / 109 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 6 g
Alternative recipes
Milanais
3h
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Cake tyrolien automnal
1 godz. 20 min
Miroirs
1 Std. 40 Min
Étoiles à la cannelle
1h 30 min
Bruns de Bâle
8 godz. 40 min
Gâteau des rois
1j 55 mnt
Gâteau aux carottes argovien
2 godz.
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Cuchaule
2h 30 min
Bonhomme en pâte
2sa 10 dk
Tresse bernoise
1hod. 45min