Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le levain
- 150 g de farine blanche
- 120 g d'eau
- 1 g de levure boulangère fraîche
La pâte
- 400 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 100 g de farine de blé complet
- 500 g de farine blanche et un peu plus pour le plan de travail et pour saupoudrer
- 10 g de sel
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 539 kJ / 129 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 0.4 g
- Saturated Fat
- 0.1 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 195 mg
Alternative recipes
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Crème glacée aux fruits
5 Min
Cake aux baies
1h 15min
Tresse au beurre à 6 brins
2u. 35min
Liqueur de mangues
No ratings
Menu : Filets de truite à la crème d'asperges, riz et glace aux fruits
1h
Cake Mississippi clair
1h 15min
Nœud au lard
2 godz. 10 min
Birchermüesli
1h 10min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 Std. 40 Min
Grittibenz sucré
2 Std. 15 Min
Petits croissants à la vanille
1 Std. 30 Min