Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le levain
- 150 g de farine blanche
- 120 g d'eau
- 1 g de levure boulangère fraîche
La pâte
- 400 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 100 g de farine de blé complet
- 500 g de farine blanche et un peu plus pour le plan de travail et pour saupoudrer
- 10 g de sel
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 539 kJ / 129 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 0.4 g
- Saturated Fat
- 0.1 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 195 mg
Alternative recipes
Tresse bernoise
1u. 45min
Tresse au beurre à 6 brins
2 godz. 35 min
Pain paysan
3 Std.
Séré aux herbes
10min
Coquins de Linz
3u. 15min
Petits pains du 1er août
1h 10min
Pain bis en cocotte
2h 25min
Miroirs
1h 40 min
Pains de Saint-Gall
26 Std. 30 Min
Macaronis du chalet
45 Min
Confiture avec sucre gélifiant
30 Min
Sauce bolognaise
3u. 15min