Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di acqua
- 600 g di pastinaca, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 600 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di latte
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 cucchiaino raso di pepe nero macinato
- 30 g di burro a pezzi
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 732 kJ / 175 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Carbohydrates
- 27.2 g
- Fat
- 4.8 g
In Collections
Alternative recipes
Tè speziato indiano (Chai Masala)
15min
Crema di barbabietola
10min
Pappa di mele e pastinaca
20 Min
Crema di lattuga e menta
35 Min
Purè di carote speziato
50 Min
Purea di pere e marroni al Rum
35 Min
Crema di cavolfiori colorati e mandorle
45 Min
Purè di mele e sedano rapa
55min
Riso pilaf boliviano
55min
Purè di zucca e porri
45 Min
Vellutata di zucca e mela cotogna
1 Std.
Vellutata fredda di zucchine e menta
1 Std. 30 Min