Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g di carote, a listarelle
- 3 cucchiai di olio di cocco
- 2 spicchi di aglio schiacciati, a metà
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 2 cucchiai di salvia fresca, le foglioline
- 2 cucchiai di origano secco
- 3 cucchiai di mentuccia, le foglioline
- 1000 g di acqua
- 100 g di chicchi di quinoa
- 250 g di riso selvaggio
- 2 lime
- 6 cipollotti a pezzi
- 120 g di peperone rosso a cubetti (1 cm)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1155 kJ / 276 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 44 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 4.2 g
In Collections
Alternative recipes
Pollo al curry alla cingalese (Koththu roti)
1 Std. 5 Min
Riso cantonese allo zenzero
35 min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8小时 50 分钟
Burro all'arancia
3h 30 min
Quinoa germogliata con verdure raw
51h 25 min
Curry vegetariano
35 min
Timballo di riso con verdure in salsa curry
1h
Zuppa Thai piccante di pesce
40 min
Pollo al curry con riso basmati
1h
Riso Kashmiri
30 min
Verdure al curry
1h
Lenticchie all'indiana
35 min