Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- Butter zum Einfetten
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Emmentaler, in Stücken
- 500 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 800 g Kartoffeln, in Scheiben (ca. 2 mm)
- 1000 g Spargel, geschält, in Stücken (ca. 4 cm)
- 200 g Sahne
- 20 g Speisestärke
- 2 Eier
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Räucherlachs, in Streifen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2889 kJ / 690 kcal
- Protein
- 38 g
- Carbohydrates
- 43 g
- Fat
- 40 g
- Fibre
- 6.1 g
Alternative recipes
Nudel-Zucchini-Thunfisch-Auflauf
1h
Lachs-Cannelloni
50min
Spargelauflauf
1 Std. 10 Min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 Min
Spargelauflauf
1h 30 min
Spargellasagne
1h 20 min
Fisch-Reis-Auflauf
1h 20 min
Lachscreme in Blätterteig mit Zitronen-Risotto
45 min
Gebackener Lachs und Kartoffeln mit Dill
1h 15min
Brokkoli-Lachs-Lasagne
1h 30 min
Wirsing-Lachs-Lasagne
1h 20 min
Grünkohl-Kartoffel-Gratin mit Lachs
1 Std. 10 Min