Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Chilischote, klein, entkernt
- 40 g Öl
- 2 EL Mehl
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 400 g Putenbrust, ohne Haut, in Würfeln (3 cm)
- 100 g Weißwein
- 240 g stückige Tomaten
- 2 Prisen Pfeffer
- 200 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 400 g weißer Spargel, geschält, in Stücken (3 cm)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1330 kJ / 318 kcal
- Protein
- 31 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Pesto-Hähnchen
1h
Curry-Huhn mit Champignons und Basmatireis
35min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1 Std. 50 Min
Speck-Keulen mit Rahmsauerkraut
1h 30min
Fleisch-Möhren-Bällchen mit Ratatouille
35min
Ingwerhühnchen mit Bohnen
50 Min
Zander mit Spinat
30 min
Gemüse-Filet-Topf
40 Min
Zucchini-Hackfleisch-Eintopf
55min
Curryhuhn mit Champignons
30 min
Mariniertes Hähnchen auf Paprikakraut
45min
Mediterrane Fischfilets mit Gemüse
40 Min