Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées (moules de bouchot)
- 2 échalotes
- 2 oignons nouveaux
- 15 g de gingembre frais
- 250 g de vin blanc sec
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 434 kJ / 103 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Moules au citron
40min
Moules à la provençale
35 Min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
1h 35min
Moules à la crème et au gingembre
35 Min
Chaudrée de moules
35 Min
Assiette de vanets
Keine Bewertungen
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 Std. 15 Min
Moules marinières
30 Min
Moules à la crème et au vin blanc
45min
Moules au curry
40min
Daurade à l'ail
40min
Langouste au combava
55min