Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 poivrons rouges, coupés en deux et épépinés (1200 g environ)
- 1 aubergine, coupée en deux
- 4 gousses d'ail
- 60 g d'huile d'olive
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 262.1 kJ / 62.8 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 4.1 g
- Fibre
- 3.1 g
In Collections
Alternative recipes
Tapenade
10 Min
Tapenade de tomates
5 Min
Tapenades variées
10 Min
Tartinade d'artichaut à la tomate
2h 15 min
Cookies au chèvre et au thym
40 min
Rillettes de carotte aux herbes et épices
2h 15 min
Caviar d'aubergine aux poivrons
1h 35 min
Guacamole de petits pois
20 min
Poichichade
10 Min
Tartinade chèvre-butternut façon charlotte
3h 45 min
Tartinade d'artichaut à la tomate
2h 15 min
Tapenade
10 Min