Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de feuilles de blette
- 100 g de lardons fumés
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 75 g de beurre, et un peu pour le moule
- 250 g de farine
- 4 œufs
- 75 g d'huile de tournesol
- 200 g de lait
- 1 c. à soupe de sel
- 15 g de levure chimique
- 180 g de pruneaux dénoyautés
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1783 kJ / 426 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 38 g
- Fat
- 25 g
Alternative recipes
Gratin de potiron aux châtaignes
1h 10min
Tourte aux blettes
13h
Cake au potimarron, beaufort et pavot
1u. 45min
Tatin aux navets
1h 10min
Tarte au navet et au cantal
1 Std. 30 Min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 Std. 30 Min
Cake aux fanes de carottes et mozzarella
1 Std.
Pâtisson farci
1 Std. 20 Min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1 Std.
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40 min
Gratin de blettes
1 Std.
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1 Std.