Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de haricots blancs secs, type tarbais (voir "Conseil(s)")
- 50 g d'échalote
- 20 g de beurre
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de crème liquide entière
- 100 g de chorizo piquant
- 4 brins de persil plat frais
- du sel
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1806 kJ / 433 kcal
- Protein
- 18 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 24 g
Alternative recipes
Velouté de mâche au Curé Nantais
35 min
Tourin à l'ail
25 min
Soupe de betterave et boulettes aux herbes
1h 10 min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20min
Crème de lentilles au lard
3h 10min
Crème de chou-fleur
30 min
Potage Saint-Germain
45 min
Velouté de pois cassés, crème au citron confit
1h 10 min
Velouté de pleurote au jambon cru
45 min
Soupe mexicaine du placard
25 min
Crème de chou-fleur
40 min
Soupe au lait
20min