Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de haricots blancs secs, type tarbais (voir "Conseil(s)")
- 50 g d'échalote
- 20 g de beurre
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de crème liquide entière
- 100 g de chorizo piquant
- 4 brins de persil plat frais
- du sel
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1806 kJ / 433 kcal
- Protein
- 18 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 24 g
Alternative recipes
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45 Min
Crème de pois chiches au lard
30 Min
Crème de lentilles au lard
3 Std. 10 Min
Crème de courgette au bleu
25min
Soupe à l'ail
40min
Crème de chou-fleur
30 Min
Velouté de céleri au stilton
35min
Soupe de cucurbitacées au chorizo
30 Min
Soupe de poulet à l'estragon
25min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20min
Crème de chou-fleur
40min
Soupe de maïs à l'œuf et au jambon
15min