![Tatin d'endives Tatin d'endives](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AA8E7D00-277C-410D-979B-3C95EF2DCB33/Derivates/1eba7772-7592-42a3-a512-b342efb91213.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte brisée au carvi
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre, froid , coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau froide
- ½ c. à café de graines de carvi
La cuisson des endives
- 6 endives
- 500 g d'eau
Les endives caramélisées
- 30 g de beurre, et un peu pour le moule
- 40 g de cassonade
- 20 g de vinaigre balsamique
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1120 kJ / 267 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Carbohydrates
- 26.5 g
- Fat
- 16 g
- Fibre
- 4.7 g
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