Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 Schweinefilets (à ca. 250 g)
- 50 g Olivenöl
- 1 ½ TL Meersalz
- ¾ TL Pfeffer
- 2 Zweige Rosmarin
- 10 Zweige Thymian
- 10 Stängel Petersilie, abgezupft
- 500 g Paprika, gemischt (rot und gelb), in Stücken (3 cm)
- 4 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 400 g Tomatensaft
- ¼ TL Paprika rosenscharf
- 1 EL Saucenbinder, hell
- 1 Baguette
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2260 kJ / 540 kcal
- Protein
- 38 g
- Carbohydrates
- 54 g
- Fat
- 16 g
In Collections
Alternative recipes
Schweinefilet mit Senfsauce
50 Min
Paprika-Hack-Sauce
25min
Saltimbocca mit Kartoffel-Paprika-Gemüse
50 Min
Schweine-Minutenschnitzel mit Kartoffel-Kohlrabi-Gemüse
35 Min
Rinderfilet alla Pizzaiola
30 Min
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
20 Min
Rinderragout mit Bohnen
50 Min
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1 Std.
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50 Min
Reis-Schnitzel-Topf mit Paprika
3 Std.
Hirschragout mit frischen Pfifferlingen
1 Std. 30 Min
Rinderrouladen mit Gürkchen
1h 15min