Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Gelato
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 220 g di latte intero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 160 g di zucchero
- 30 g di Marsala
- 4 tuorli
- 80 g di mandorle pelate
- 80 g di nocciole sgusciate
Sciroppo
- 200 g di acqua
- 200 g di zucchero
- 80 g di Marsala
Terminare la preparazione
- 120 g di biscotti savoiardi
- zucchero a velo, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2335 kJ / 558 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Carbohydrates
- 64.4 g
- Fat
- 28.1 g
- Fibre
- 2.1 g
Alternative recipes
Biscottini alle mandorle
35 min
Gelato al torrone
10h 20min
Gelato allo zabaione
10h 20min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3h 30 min
Praline al gelato
5h 55min
Zuccotto
7h 10min
Mandorlaccio
1 Std. 10 Min
Torta gelato al caffè con caramello allo Champagne
10sa
Torta deliziosa di mandorle
9h
Crostata meringata all'arancia
30 min
Millefoglie al tiramisù e mandorle
1 godz. 35 min
Taralli al limoncello
45 min