Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 360 g di acqua
- 3 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 500 g di farina manitoba
- 100 g di farina tipo 0
- 15 g di sale
-
5 - 10
g di semi di anice, a piacere
or 5 - 10 g di semi di finocchio, a piacere - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1081.4 kJ / 258.3 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Carbohydrates
- 48.6 g
- Fat
- 4 g
- Saturated Fat
- 0.4 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 646 mg
In Collections
Alternative recipes
Panpepato
25 Std. 40 Min
Cornetto gigante
6h
Pizza di pasqua dolce
3h
Colomba salata integrale al prosciutto di Praga
3h
Pandoro
12h
Maritozzo romano
11h
Lievito madre
72h 15min
Tozzetti
1h 30min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Pane sciapo umbro
14 Std.
Ciambelline al vino rosso
1h
Pagnotta casereccia
5h 10min