Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di acqua
- 50 g di farina di mais bianca bramata
- 70 g di olio di semi di girasole
- 70 g di latte intero
- 70 g di vino bianco secco
- 120 g di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 2 uova
- 500 g di farina tipo 00
- 180 g di uva passa, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 411.6 kJ / 98.3 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Carbohydrates
- 14.2 g
- Fat
- 4.4 g
- Saturated Fat
- 0.5 g
- Fibre
- 0.2 g
- Sodium
- 5.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Cecapreti con ragù della ciociaria
3klst
Crocchette di carne
9 Std.
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1 godz. 20 min
Panini del venerdì santo (Hot cross buns)
4 godz.
Éclair ciocco-caffé
12klst
Tortine dell'amore
1 Std. 40 Min
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
No ratings
Dessert di Capodanno alla melagrana
1 Std.
Ciambella ricoperta al cioccolato
55 Min
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1 Std. 40 Min
Pitte pie calabresi
1 Std. 30 Min
Costine di maiale in agrodolce
50 min