Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1600 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l), zerkrümelt - 80 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 60 g Schalotten, halbiert
- 80 g Butter, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 640 g Risottoreis (z. B. Carnaroli, Arborio), 14-15 Minuten Garzeit
- 120 g trockener Weißwein
- 1 - 2 TL Salz, nach Geschmack
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 14450 kJ / 347 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 50 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 1.4 g
In Collections
Alternative recipes
Spinat-Gnocchi mit Schinken-Sahne-Sauce
2h
Lammhüfte mit Safran-Spargelrisotto
1h 50min
Risotto mit frischen Steinpilzen
35 Min
Milchreis
55 min
Kartoffelsuppe
50 min
Spinat-Walnuss-Risotto
35 Min
Weizen Risotto mit Champignons
35 Min
Pfannkuchen
20 Min
Kaiserschmarrn
35 Min
Kartoffelsuppe mit Croûtons
40 min
Milchreis mit Zimt
50 min
Mousse au Chocolat
3 Std.