Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di cipolle a metà
- 2 spicchi di aglio
- 70 g di olio di oliva
- 500 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
or 1 cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
- 80 g di yogurt bianco naturale non zuccherato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 873 kJ / 209 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Passata di finocchi con ragù di calamari
1h
Purè di piselli
40min
Purè di carote e peperoni arrostiti
25min
Crêpes di farina di mais con salsa alle arance
45min
Crema di carote e zenzero
20min
Purè di carote speziato
50min
Gazpacho di carote
10 min
Purè di carote e latte di cocco
50min
Purè di zucca e porri
45min
Purè di broccoli
40min
Purè di cavolfiore (vegan)
40min
Vellutata fredda di zucchine e menta
1h 30min