Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 250 g di farina di mais bramata + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- farina tipo 00 q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1012 kJ / 242 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Carbohydrates
- 51 g
- Fat
- 1.2 g
- Fibre
- 2.2 g
Alternative recipes
Il pane di Altamura
4 Std.
Pane alla soia
3h 10min
Filone saporito
5 godz. 20 min
Nems
1j
Bagel integrali
4j 5 menit
Pane Roti
1j
Pretzel di farro e saraceno
40 min
Panini alle erbe
3u. 5min
Filoncini alla cipolla
3j 50 menit
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3sa
Pagnotte turche
2 godz. 20 min
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10 min