Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di cipolle dorate a pezzi
- 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere
- 150 g di peperone rosso a pezzi
- 50 g di olio di oliva
- 15 g di coriandolo fresco le foglioline e i gambi + q.b.
- 100 g di passata di pomodoro
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (vedere consigli)
- 250 g di gamberi crudi sgusciati
- 20 g di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 200 g di panna (35% di grassi)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1332.5 kJ / 318.8 kcal
- Protein
- 24.6 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 21.4 g
- Fibre
- 1.6 g
In Collections
Alternative recipes
Baccalà, patate e funghi
45 min
Baccalà alla portoghese
1j 10 menit
Baccalá alle olive
25 min
Baccalà alla cappuccina
55 min
Baccalà croccante con friarielli piccanti
1h
Zuppa di farina e Gruviera
1 godz. 15 min
Baccalà al forno con broccoli
1h 30 min
Baccalà alla Veracruz
1h
Insalata di calamari vietnamita (Goi muc)
1h
Calulu di pesce
50min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1j 10 menit